Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Ocenění nemovitostí

Uvažujete o prodeji a chcete znát tržní cenu své nemovitosti ? Nebo již prodáváte a chcete se ujistit, že prodejní cena je v pořádku ? Náš odhad tržní ceny je velmi přesný, vycházíme z našich zkušeností a z posouzení specifik, které ovlivňují hodnotu vaší nemovitosti. K ocenění také používáme reálná data z katastrálního úřadu, vyjadřující za kolik se v dané lokalitě v relevantním období prodaly podobné nemovitosti.

Určení správné prodejní ceny je základem úspěchu. Pokud stanovíte příliš vysokou cenu, nemovitost na trhu zůstane velmi dlouho a i po jejím snížení o ní nebude velký zájem. Nabídka bude okoukaná, a u potenciálních kupců vyvolá dojem, že ji nikdo nechce. Nakonec je v takovém případě výsledná prodejní cena často nižší než skutečná tržní hodnota nemovitosti.

Při stanovení příliš nízké ceny samozřejmě zbytečně přijdete o maximální možný zisk, což je opravdu škoda. Nechte si poradit od našich odborníků a zjistěte, kolik za nemovitost správně požadovat.

Vyhotovíme také posudek tržní ceny nemovitosti určený pro notáře za účelem vypořádání dědického řízení.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?